Hvem bruger lampen

GLØD lampen kan bruges af mange og på mange måder. GLØD lampen er et oplagt valg til de, der ønsker et sundt alternativ til natlig belysning.  

GLØD lampen kan bruges som orienteringslys til dig, der er oppe om natten. Ved at have et godt lys til at guide dig til f.eks. toilettet, kan du forebygge fald.  

Lampen har været i brug på flere plejehjem med rigtig gode resultater, særligt for demensramte mennesker. Her har den vist sig gavnlige til at skabe tryghed og sikre bedre og roligere søvn.

“Hun giver mere udtryk for, hun egentlig gerne vil ned i egen bolig. Hvor hun før i tiden blev meget vred, men også lidt utryg ved at være dernede. Nu finder hun lidt mere ro” Citat: medarbejder på testplejehjem

GLØD lampen er brugbar som læselys om aftenen og natten. Lyskilden vil ikke forstyrre dit eller din partners søvnhormon. Lampen er således også oplagt til de mørke vintermorgener, hvor man ikke står op på samme tid.

GLØD lampen kan bruges helt fra dit barn er nyfødt. Den kan bruges som ammelys og lys til de hyppige natlige bleskift. Når dit barn bliver større, kan du brug GLØD lampen som vågelys, til at kigge til dit barn eller finde en sut. GLØD lampen bliver ikke varm, så du kan trygt have den stående med lyset tændt hele natten. 

“Den har gjort en stor forskel for os alle i familien. Jeg vækker ikke længere min kæreste, når jeg ammer og mærker, at jeg hurtigere selv falder i søvn efter bleskift” Citat: mor, testfamilie

Brug af lampen

Her kan du se, hvordan andre har glæde af GLØD lampen og bruger den i dagligdagen.

GLØD som design 

GLØD kan hænge eller stå.

Lampen kan let hænges. og lyse dér, hvor du har brug for det.

Læderstroppen kan åbnes og føres om en sengekant eller lignende. Lukningen er lavet, så der ikke skal bruges mange fingerkræfter.

Glød på børneværelset

GLØD kan fungere som vågelys om natten. Lysintensiteten kan justeres, så den giver den lysmængde, som du ønsker.
Lampen bliver ikke varm, og du kan derfor trygt lade den brænde hele natten.

Glød i sengen
GLØD bliver ikke varm, så du kan trygt have den liggende i sengen.

Glød ved puslebordet
GLØD er let at have med rundt om natten. Du kan tage den med hen til puslebordet, så du undgår det hvide lys ved natlige bleskift. Har du brug for at kunne se flere nuancer, end det er muligt i det røde lys, kan du trygt skifte og bruge det gyldne lys. Bølgelængden på det gyldne lys er også testet og påvirker heller ikke frisættelsen af søvnhormonet.

Ring eller skriv

På tlf.: 2972 3215 eller send os en mail

Hvis du har spørgsmål til os, enten om forskningen bag udvikling af lampen, eller er interesseret i at høre mere om vores foredrag eller produkt, så vil vi altid gerne høre fra dig på mail eller telefon.